Homepage photo.

Onze activiteiten vinden plaats in zowel de privé- als residentiële woningbouw, openbare gebouwen alsook in de industriebouw en de landbouw. Dit voor zowel nieuwbouw als renovatie, rekeninghoudend met onze referenties kunnen we stellen dat we toch gespecialiseerd zijn in renovaties. Waarbij kennis en techniek van essentieel belang zijn.

Sanitair Installaties

Zowel voor nieuwbouw als renovatie bieden wij een ruime waaier aan mogelijkheden. Plaatsen of vervangen van uw sanitaire toe- en afvoerleidingen met kwalitatieve en door Belgaqua gekeurde producten is voor ons geen probleem. Verder kunnen wij u een breed gamma aan regenwatersystemen en waterverzachters bieden. Ook voor het plaatsen van uw brandleiding kan u bij ons terecht.

Sanitaire Installaties.
Gasverwarming.

Gasverwarming

Mensen schrikken nog steeds terug als ze het woord gas horen, ontploffingsgevaar, CO vergiftiging,… Het is daarom van uitzonderlijk belang om te weten waarmee men bezig is, daarom behaalde wij het certificaat van Cerga professionele gasinstallateur. Op die manier kunnen wij onze klanten gerust stellen en kwaliteit garanderen. U kan bij ons terecht voor alle soorten verwarmingssystemen op gas en bijhorende regelingen voor klassieke radiatoren, vloerverwarming, wandverwarming, zwembadverwarming, combinatie van 2 of meer kringen, industriële installaties en installaties voor de landbouw sector.

Ventilatie

Een goed geïsoleerd gebouw moet kunnen "ademen". Door het toepassen van één van de vier ventilatiesystemen (A B C of D systeem) in het gebouw zal men een gunstig binnenklimaat creëren, dit is zowel goed voor de gezondheid van de bewoner als voor de levensduur van het gebouw.

Ventilatie.
Badkamerinrichting.

Badkamerinrichting

Waar kan je nu beter terecht na een vermoeiende dag op het werk dan in de badkamer? Voor een snelle douche, zalig genieten onder de raindance, een duik in een heet bad of ontspannen in de jacuzzi, sauna of het stoombad. Van standaard tot luxueus, bij ons kan u terecht voor het plaatsen of renoveren van uw favoriete "wellness"-plaatsje bij jou thuis. Het is daarenboven steeds mogelijk om de toestellen te bezichtigen of zelfs te testen in de toonzaal van onze groothandel. Wij gaan graag met u mee om uw keuze uit het brede gamma te helpen vergemakkelijken.

Hernieuwbare Energie

In het kader van de EPB en EPC energiewetgeving wordt het steeds belangrijker om aan hernieuwbare energiebronnen te denken zoals fotovoltaïsche zonnepanelen, zonneboilers, warmtepompen of micro-WKK. Bespaar met één van deze systemen, of de combinatie ervan, op uw energiefactuur en verdien na enige tijd uw installatie terug. Reken daar ook nog eens premies van de overheid bij. Deze systemen zijn niet enkel financieel interessant op termijn, maar dragen ook een steentje bij aan de zorg van het milieu.

Hernieuwbare Energie.
Onderhouds- en herstellingswerken.

Onderhouds- en herstellingswerken

Om de goede werking en het rendement van uw sanitaire en verwarmingsinstallatie te garanderen zijn regelmatige onderhoudscontroles van essentieel belang. Is er toch een defect aan één van uw installaties door gebrek aan onderhoud, dan staan wij graag voor u klaar! Door het behalen van het Cerga Certificaat en de G1 kan u bij ons terecht om het wettelijke verplicht tweejaarlijks onderhoud van uw gasketel te laten uitvoeren.

Ontstoppingsdienst

Verstopte toe- of afvoerleidingen kunnen vaak grote hinder veroorzaken, geur, wateroverlast, waterschade,… Wij zorgen ervoor dat deze problemen zo snel mogelijk worden opgelost. Met ons gamma van drie toestellen kunnen wij buizen van Ø 40 mm tot Ø 300 mm onder hoge druk reinigen. Voor het leegtrekken van uw vijver, kelder, zwembad,… kan u ook steeds bij ons terecht.

Ontstoppingsdienst.
Terug naar overzicht

Copyright 2010 Peter De Backer BVBA

background header photo_frame_top_left photo_frame_top photo_frame_top_right photo_frame_left photo_frame_right photo_frame_bottom_left photo_frame_bottom photo_frame_bottom_right